Traineeships

Ben je klaar met studeren en wil je direct een start maken op de arbeidsmarkt? Dan is een traineeship wellicht iets voor jou! FITZ biedt diverse traineeships binnen verschillende vakgebieden: HR & Payroll, Zorg, Finance & Control, Sociaal Domein, Pensioen & Leven en Compliance. Bekijk hieronder de traineeship vacatures.

Ook als je een Werken & Leren traject zoekt met een afgeronde mbo-opleiding zijn er mogelijkheden. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal en je krijgt echte aandacht van jouw Talent Development Manager. Meer weten? Bel 088 205 4900.

 

Traineeship HR & Payroll

Je bent net afgestudeerd en klaar om jouw carrière een vliegende start te geven. Daarnaast ben jij geïnteresseerd in HR processen, Payroll en IT.

Naar vacature

Traineeship Consultancy in de Zorg

Jij hebt hbo/wo-werk- en denkniveau en een duidelijk carrièrepad voor ogen. Je hebt affiniteit met de zorg en de processen daarachter. 

Naar vacature

Traineeship Finance & Control

Je bent net afgestudeerd en klaar voor een vliegende start in de wereld van Finance & Control. Jouw ontwikkeling staat in dit traineeship voorop! 

Naar vacature

Traineeship Business & IT

Traineeship Pensions & IT

Jij droomt van een gedegen carrière in IT en beschikt over een gezonde dosis ambitie. Je gaat werken bij toonaangevende opdrachtgevers en leren van ervaren Business Consultants. 

Naar vacature

Traineeship Consultant Zorgapplicaties

Je hebt hbo/wo-werk- en denkniveau en wil snel doorgroeien tot functioneel applicatiebeheerder in de zorg. Je wordt de spil tussen de zorg en systemen. 

Naar vacature

Traineeship Zorgadministratie

Jij hebt minimaal een hbo-diploma en bent leergierig en assertief. Je wordt opgeleid tot Zorgadministrateur én je doet relevante werkervaring op bij toffe opdrachtgevers. 

Naar vacature

Traineeship Administratie Sociaal Domein

Jij bent klaar voor een mooie en zinvolle carrière binnen het Sociaal domein. Je gaat werken en leren binnen de overheid. 

Naar vacature

Traineeship Zorgbemiddeling

Jij wordt de schakel tussen cliënt en zorginstelling en helpt cliënten aan de zorg die zij verdienen en nodig hebben.

Naar vacature

Traineeship KYC

Een bijdrage leveren aan het veilig houden van het financieel stelsel? Dat doe je als KYC analist! Je bent net afgestudeerd en klaar om aan de slag te gaan. Waar wacht je nog op?  

Naar vacature


Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

Login