Traineeship KYC / CDD

Een bijdrage leveren aan het veilig houden van het financieel stelsel? Dat doe je als KYC analist! Je bent net afgestudeerd en klaar om aan de slag te gaan. Je wil je breed ontwikkelen binnen dit snel veranderende vakgebied door de benodigde kennis en ervaring op te doen. Je wil dit doen binnen een bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat en waar je altijd collega’s kan vinden om mee te sparren. Dit is het traineeship waar dit allemaal samenkomt. Waar wacht je nog op?  

Bekijk vacature

 

Traineeship KYC / CDD

Jouw traineeship

Als je wilt bijdragen aan een veilig financieel stelsel, heb je twee dingen nodig: specifieke vakkennis en volle overtuiging. Met dat eerste gaan we je helpen, het tweede breng je zelf mee. KYC is een werkveld waar je bewust voor kiest.

KYC staat voor Know Your Customer, ook wel bekend als Customer Due Diligence (CDD). Je bent verantwoordelijk voor het toetsen van (nieuwe) klanten van bijvoorbeeld banken en verzekeraars. Je onderzoekt hun geldstromen en screent deze klanten op een waaier aan risico’s; allemaal om criminele activiteiten aan het licht te brengen. Bedrijven willen en moeten immers weten met wie ze zakendoen en of ze geen risico lopen. Jouw analyses geven dat inzicht. Kortom, jij bent een belangrijke schakel in het bestrijden van witwassen, financiering van terrorisme en fraude.

Om snel aan de slag te gaan in een vakgebied dat volop in ontwikkeling is, geven we jou graag een echte kickstart. Je krijgt inhoudelijke financiële kennis, maar ook kennis van wet- en regelgeving, processen en IT. We geven je een uitdagende opleiding met zeer uiteenlopende opdrachten. Zo groeit jouw kennis en ervaring, en word je een KYC-professional die een echte bijdrage levert.

Tijdens het traineeship behaal je een erkend KYC/CDD-analisten certificaat; een stevige basis waarbij je helemaal klaar bent voor de toekomst. Als KYC-analist zie jij ook het belang van een situatie waarin processen, systemen en mensen optimaal samenkomen. Daarom is Lean Six Sigma onderdeel van je traineeship. Dat begint bij de LEAN Orange Belt, en na het eerste jaar kan je ook nog de Green- en Black Belt behalen. We vullen dit aan met een aantal waardevolle cursussen zodat je goed beslagen ten ijs komt bij onze opdrachtgevers. Ook heb jij toegang tot onze online leeromgeving, de FITZ Campus, met daarin verschillende e-learnings en seminars.

Naast dat je inhoudelijke trainingen krijgt, staat jouw persoonlijke ontwikkeling ook centraal. Dit doen we door middel van onze CONNECT-cyclus; een continu ontwikkel- en interactiecyclus waarin jouw persoonlijke- en professionele doelstellingen worden geformuleerd en waarin je onder andere 360 graden feedback bij je collega's en opdrachtgever kan opvragen.

Solliciteer direct