Finance Talent

Zit jij in-between studies? Of ben je een gave reis aan het plannen maar moet er eerst geld verdiend worden? Jij wil aan de slag als werkstudent of zoekt een tijdelijke baan maar graag wel één met waarde en waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Zowel op persoonlijk- als vakinhoudelijk vlak binnen het mooie vakgebied van Finance & Control. Dat bieden wij jou als Finance Talent bij FITZ Finance & Control! 

Bekijk vacature

Wat ga je doen?

Tussenjaar of grote reis voor de boeg? Gaaf! Maar in de tussentijd wil je iets nuttigs doen. Bij ons kan kan je je rugzak én je zakken vullen met een tijdelijke baan in Finance & Control. Dus zeg die huidige baan maar op want bij ons ga jij je de komende maanden verder ontwikkelen als Finance Talent. Daar heb je nu iets aan en in de toekomst! 

Als Finance Talent of werkstudent help je namelijk één of meerdere van onze opdrachtgevers met financiële vraagstukken. Je gaat aan de slag op de Finance & Control afdeling en biedt ondersteuning bij het beheren van debiteuren, crediteuren en grootboek of bij het voorbereiden van cijfers voor financiële rapportages, het ondersteunen bij de voorbereiding van de jaarrekening en het opstellen van balansspecificaties. Ondertussen krijg je te maken met verschillende culturen, processen, werksituaties, werkplekken en collega’s. Allemaal in jouw eigen regio. 

Bekijk meer ervaringen

''In december zat ik nog in Azië. Toen ik in gesprek kwam met een Recruiter van FITZ Finance & Control dacht ik: dit is een mooie kans om na mijn reis en tussen mijn pre-master in werkervaring op te doen binnen Finance & Control! Ik heb een opdracht gedaan op de back-office van FITZ en bij een creatief mediabureau. Wie weet kom ik na mijn studie straks gewoon weer terug.'' - Hidde Looman, oud Finance Talent

Maar werken in Finance & Control is niet het enige wat je gaat doen. Je gaat je namelijk ook verder ontwikkelen. Zonde om deze ontwikkeling te laten liggen, toch? Sluit aan bij één van onze kennissessies over bijvoorbeeld de verschillende richtingen van Control of over CSRD. Of ga eens, onder het genot van drankje, in gesprek met FITZ Finance & Contral collega’s om kennis te delen. Zo komen we samen verder! 

Wanneer je je FITZ Finance & Control collega’s nog meer ziet? Op één van onze feesten of op een egio borrels bij jou in de buurt. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan bij ons namelijk centraal dus we zien elkaar regelmatig! 

Dus, ideaal om alvast ervaring op te doen én om je netwerk uit te breiden. Daarnaast is het ook een mooie manier om te ontdekken of je in de toekomst jouw carrière bij FITZ Finance & Control voort wil zetten als Trainee of Consultant.

Bekijk vacature

 

Toch op zoek naar een traineeship of baan als Finance Consultant? 

Bekijk alle Finance & Control vacatures

Opdrachtgevers en projecten

Als Finance Talent kan je bij een diversiteit aan bedrijven en instellingen komen te werken binnen verschillende branches. Zoals retail, automotive, bouw of productie of bijvoorbeeld bij een zorg- of een onderwijsinstelling. En dit bij voorkeur in jouw eigen regio omdat wij geloven dat een regionale-culturele verbondenheid tot betere resultaten leidt. Maar vooral omdat we willen dat jij gemotiveerd blijft en ‘s ochtends vol energie naar je werk gaat! 

Nieuws & ervaringen

“In juli 2021 ben ik bij Verhoeve, nu FITZ Finance & Control, gestart. Ik had toen, sinds mijn studie Bedrijfseconomie, zo’n 3 jaar werkervaring opgedaan in de richting van Financial Control"
"Op dit moment ben ik op interim basis aan de slag als controller en ik neem jullie graag mee in een dag bij mijn opdrachtgever."
"Ik wilde verder in finance & control en deze functie gaf mij de gelegenheid om naast mijn studie alvast werkervaring op te doen, zo leerde ik alvast het één en ander in de praktijk.”

Login