Traineeship Consultant Zorg Applicaties

Jij wordt de spin in het web tussen de zorg en systemen. Als Functioneel Beheerder zit je aan tafel met ieder lid van de zorginstelling. Van arts tot aan de planning, ze hebben je allemaal nodig om zelf optimaler te kunnen werken. In het Traineeship Consultant Zorg Applicaties (Zorg & IT) ontwikkel jij jezelf op het gebied van Functioneel Beheer. Hierin kan je denken aan een rol als Implementatie Consultant, Projectleider, adviseur of specialist op het gebied van financiële stromen.

Heb je nu een vraag? We staan direct klaar om hem te beantwoorden.

Bekijk vacature
Even appen

 

 

Het traineeship

Tijdens het Traineeship ga je in 1,5 jaar van de basis naar Junior Functioneel Beheerder. Je start samen met meerdere trainees, volgt samen het opleidingstraject en past jouw opgedane kennis direct toe bij één van onze opdrachtgevers. Zo groei jij in de rol van Consultant. Je staat in nauw contact met collega Trainees en Consultants om kennis en ervaring uit te wisselen.

Je volgt een opleidingstraject gegeven door onder andere ervaren consultants op het gebied van functioneel beheer, aangevuld met een aantal waardevolle cursussen, zoals Management in de zorg, BISL, ECD kennis en gebruikerstrainingen bij softwareleveranciers. Gedurende het Traineeship ga jij je steeds meer verdiepen in de materie van Junior Functioneel Applicatiebeheerder om daar vervolgens ook in door te stromen.

Wij begeven ons in een wereld van administratieve processen. Processen bij opdrachtgevers die continu efficiënter ingericht kunnen worden. 

Naast dat je inhoudelijke trainingen krijgt, word je begeleid door een People Manager. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal, zo begeleid je eigen People Manager jou door middel van onze ONTWIKKELCYCLUS; een continu ontwikkel - en interactiecyclus waarin jouw persoonlijke - en professionele doelstellingen worden geformuleerd en waarin je onder andere 360 graden feedback bij je collega's en opdrachtgever kan opvragen.

Solliciteer direct

Wij geloven erin dat je je toekomst nu maakt. Wij hebben een eigen ontwikkeld programma gericht op jouw soft skill ontwikkeling: Boost your Capabilities in samenwerking met Breaking Habits. Denk hierbij aan ontwikkeling van consultancy vaardigheden, hoe positioneer jij je richting de opdrachtgever en hoe creëer jij je eigen kansen bij de opdrachtgever en binnen FITZ Zorg.

Je start het opleidingsprogramma met meerdere startende Trainees, weliswaar heb je ook veel contact met ervaren Consultants, zo werken wij met een buddy systeem en organiseren wij Meet, Educate & Inspire (MEI) meetings met alle FITZ Zorg collega’s bij elkaar. Ook heb jij toegang tot je een eigen online leeromgeving, de FITZ Campus met daarin verschillende e-learnings en seminars, die relevant zijn voor je eigen opleiding en een groot aanbod van trainingen die passen bij je persoonlijke ontwikkel interesses. 

In korte tijd groei je door en pak je opdrachten op binnen de ziekenhuizen, de VVT, GGZ en/of de gehandicaptenzorg. Je bent de verbindende factor tussen de zorgprofessionals en het ECD/EPD. Opdrachten kunnen zeer uitlopend zijn, maar zijn altijd in lijn met jouw ambitie. Je begint weliswaar bij de basis, maar dit leidt tot uitdagende klussen. Het ondersteunen, beheren, en de vraagbaak zijn voor zorgprofessionals en zorgadministratie. Tot aan verbeteringen doorvoeren en gebruikers opleiden in het ECD. Veel afwisseling dus!

Bekijk meer ervaringen