Consultancy

Werken als Consultant bij FITZ betekent dat je jezelf als professional iedere dag blijft ontwikkelen. Jij hebt de kennis en wij faciliteren je in het vinden van uitdagende opdrachten. Wij zijn administratieve procesprofessionals met impact en echte experts binnen FITZ HR & Payroll, FITZ Zorg en FITZ Finance & Control. En we zijn op een missie die wij Zero Admin noemen. Nieuwsgierig? Lees snel verder! 

Bekijk vacatures

“De diversiteit van de afgelopen 4 jaar is voor mij helemaal top. Er is vanuit de markt nu heel veel vraag naar consultants die ondersteuning bieden binnen de (zorg)administratie. Ze willen vernieuwen, professionaliseren en frisse blikken in huis.’’ - Nico, Healthcare Consultant

Jouw vakgebied

Jij als procesprofessional hebt inmiddels een track records binnen één van de volgende vakgebieden of wil deze gaan opbouwen! We verwijzen je dan ook graag door naar een van de volgende pagina's:

 

Bekijk meer ervaringen 

“FITZ is groot genoeg om een divers klantenbestand te bedienen, zodat er altijd wel een opdracht is die matcht met mijn wensen, en klein genoeg om medewerkers nog steeds echte aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling te geven. Want ook voor ervaren Consultants is dat nog altijd belangrijk.” - Audrey, HR Process & Payroll Consultant 

Je toekomst maak je nu

Ons DNA? Dat heeft alles te maken met onze cultuur. We staan voor duurzame groei, we ontwikkelen en innoveren samen, we maken verschil met echte aandacht, we hebben karakter en kunde en we creëren onze eigen kansen. Wij geloven in continue ontwikkeling als basis om samen steeds beter te worden. In een razendsnel veranderende wereld is dit urgenter dan ooit. Wij geloven daarom in leven lang blijven investeren en verwerven van nieuwe vaardigheden en het opdoen van verschillende vormen van praktijkervaring. Persoonlijke ontwikkeling en echte aandacht zit dan ook in ons DNA. Wil je ook werken in een wereld waarbij jouw ontwikkeling voorop staat? Je toekomst maak je nu! 

Hard werken, ja dat doen we! Maar we maken ook genoeg lol, weten elkaar te vinden bij hulpvragen en ronde tafelsessies. En heb je al gehoord van de vele events die we elk jaar organiseren? Het Summerfestival, eindejaarsfeest, yogasessies, inspirational speakers en een drankje in het FITZ Grand Café? 

Nog geen ervaring binnen de consultancy? Neem dan een kijkje tussen onze traineeships

“Ik kan eigenlijk allerlei verschillende finance-rollen oppakken als ik dat wil. Zelf ben ik meer de Control-kant op gegaan, maar dan nog is het supertof om dat bij meerdere opdrachtgevers te mogen doen.” - Karin, Finance & Control Consultant

Nieuws & ervaringen van consultants

We zijn inmiddels twee maanden onderweg met het trainen voor de Stelvio die we in September met een groep van maarliefst 50 collega's gaan trotseren. Inmiddels zijn we bocht #10 gepasseerd. Nog zo’n #27 bochten te gaan, dus dat betekent: tijd voor wat tips om nog beter op die fiets te zitten! Iemand die daar vanuit haar expertise ontzettend veel over kan vertellen, is Eline Thijssen. Eline is sportarts in opleiding in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Fietsen is één van haar grootste hobby’s. Zo staat de Dolomieten al op haar lijstje van bergenketen die ze met de fiets beklommen heeft. Ben je fietsliefhebber? Doe dan je voordeel met deze tips!
De detachering. Een bekend woord? Maar de betekenis..? Bij de Quoratio Groep werken onze trainees en consultants in de detachering. Wat dit precies inhoudt en welke voordelen dit met zich meebrengt? Ga er lekker voor zitten. Binnen een aantal minuten kent de detachering geen geheimen meer voor jou!

Login