Traineeship Zorgadministratie

Ben jij klaar voor jouw volgende carrièrestap? Wil jij werken achter de schermen binnen de zorg? Ga werken en leren tegelijk met daarna direct een vaste baan bij jouw opdrachtgever. Jij wil bijdragen aan een toekomst waarin processen, systemen en mensen optimaal samenkomen. Hoe dit traineeship er precies uitziet en wat je kunt verwachten? Lees snel verder. 

Bekijk vacature
Even appen

Het traineeship

Achter de schermen van de zorg gaat een complexe administratieve wereld schuil. Want als iemand zorg krijgt, in welke vorm dan ook, moet dat door de zorgaanbieder op de juiste manier worden geregistreerd en gedeclareerd. En dat is waar de zorgadministratie een onmisbare rol speelt.

Binnen het Traineeship Zorgadministratie staat jouw ontwikkeling centraal. Gedurende het Traineeship ga jij je steeds meer verdiepen in de materie van zorgmanagement. Dit gebeurt aan de hand van verschillende kennisprogramma’s met onder andere de volgende modules: Kwaliteit- en Procesmanagement en (Financieel) Management in de Zorg. Modules vol met kennis waar je morgen al iets aan hebt en die jou vrijstelling geven mocht je in de toekomst je HBO diploma Zorgadministratie of Associate Degree willen halen. 

FITZ heeft ook een eigen online leeromgeving, de FITZ Campus. Deze online leeromgeving geeft je toegang tot zowel je eigen opleiding als verschillende e-learnings en seminars, die relevant zijn voor je eigen opleiding. De campus biedt ook toegang tot een groot aanbod van trainingen die passen bij je persoonlijke interesses.

Solliciteer direct
Bekijk meer ervaringen