KYC Consultant

Dankzij jouw ervaring binnen het KYC-vakgebied heb jij verstand van het uitvoeren van onderzoeken naar geldstromen en het snel herkennen van opvallende signalen. Je wil graag het verschil maken voor onze opdrachtgevers en weet hoe je dit aanpakt.  

Bekijk vacatures

Consultancy in Financial Economic Crime

We hoeven jou niet te vertellen dat er nog veel meer te doen is op het gebied van Financial Economic Crime. Met jouw expertise en ervaring heb je al een goede basis gelegd voor verbreding of verdieping binnen het KYC/ FEC domein. Geef jouw carrière een flinke boost en ga via FITZ Compliance aan de slag in een van onderstaande uitdagende senior rollen als medior/senior analist, Quality Checker, Compliance Specialist, Anti Fraude Expert, Sanctie Specialist, Anti Money Laundering Specialist (AML), Teamlead of Opleidingscoach. 

Sta je nog aan het begin van je carrière of heb je al een flink trackrecord opgebouwd? Het draait bij ons om verdere ontwikkeling en specialisatie. Hoe dat eruitziet bepaal jij zelf. Stap vandaag nog met ons in de wereld van morgen. 

Bekijk vacatures