Consultant Pensioen & IT

Er breken boeiende tijden aan. Als gevolg van het pensioenakkoord gaat het pensioenstelsel ingrijpend veranderen.

Meer transparantie en meer individuele keuzemogelijkheid zijn de kernwoorden. Hiervoor moeten in de komende jaren een enorme hoeveelheid aan processen en softwaresystemen worden aangepast. Daarvoor zijn mensen nodig met kennis van pensioenen en (IT-) systemen. We hebben de beste mensen nodig om dit in goede banen te leiden.

Maak je ambities waar als Business analist, Implementatieconsultant, Programma manager, Projectmanager, Data analist, Product owner, Test Coördinator, Software tester of Functioneel beheerder. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al een flink trackrecord hebt, bij ons draait alles om jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Welke route jij af wil leggen, dat bepaal je zelf. Benieuwd naar wat we allemaal te bieden hebben? Klik op de knop hieronder en ga direct naar onze vacatures! 

Bekijk vacatures
Volg ons op LinkedIn

Jouw vakgebied

Als consultant bij FITZ Pensioen & Leven ben je in staat om complexe opdrachten uit te voeren bij verschillende opdrachtgevers. Dit maakt je baan uitdagend en afwisselend. Je werkt intensief samen met de mensen op de vloer en je hebt je collega’s binnen FITZ om mee te sparren. Je kan gebruik maken van een uitgebreid online, hybride leermodel en we ondersteunen je waar nodig. Je denkt in kansen en mogelijkheden en je bent in staat om creatieve oplossingen te bedenken waar nodig.

Onze opdrachtgevers zijn divers: pensioenuitvoeringsorganisaties, pensioen softwareleveranciers, pensioenverzekeraars en premiepensioeninstellingen. Zij schakelen ons in wanneer ze tijdelijk of structureel extra hulp nodig hebben. Iedere organisatie is anders en daarom is ook iedere hulpvraag anders. Onze opdrachtgevers waarderen de frisse blik en drive van onze professionals en werken daarom graag met ons samen.

Bekijk vacatures


We hebben veel professionals in huis, met verschillende trackrecords en interesses. Jouw expertise hoeft dus niet specifiek op één onderdeel te zitten. Dus of je nou de eerste stappen als pensioenuitvoerder achter de rug hebt, of ervaring hebt met systemen en/of processen binnen de pensioensector: je bent welkom bij FITZ Pensioen & Leven! Welke route jij binnen het domein Pensioenen & IT af wil leggen, bepaal je zelf. Wij ondersteunen hierin door het bieden van de juiste opdrachten, begeleiding, trainingen en cursussen die aansluiten bij jouw ambitie en niveau. 

Wij maken impact. Wij zetten de ramen open en laten de frisse wind waaien bij onze opdrachtgevers. Impact maken kan alleen als je ook verstand hebt van de inhoud. Wij spreken de taal van de pensioensector, maar weten ook dat optimaal gebruik van systemen, efficiënte processen en keten brede samenwerking nodig zijn voor een optimale dienstverlening. Vanuit een stevige basis weet jij je kennis en ervaring toe te passen in de dagelijkse praktijk bij onze opdrachtgevers. 

Afhankelijk van jouw kennis en kunde word je ingezet bij optimalisatie van processen, begeleid je projecten en ben je betrokken bij systeemimplementaties en -optimalisaties. Als Consultant heb je een verbindende rol in de wereld van de pensioenuitvoering. Met veel enthousiasme en gedrevenheid maak jij het verschil bij opdrachtgevers en creëren jij je eigen kansen.

 

Nog geen ervaring en op zoek naar een startersfunctie binnen de Pensioen branche?

Bekijk het traineeship

Login