Werken bij FITZ Pensioen & Leven

Onze pensioenprofessionals maken impact op de pensioensector. Met de komst van de Wet Toekomst Pensioenen (WTP) staat de sector aan de vooravond van een uitdagende periode. De komende jaren zullen in het teken staan van transformaties, wijzigingen en transities binnen de gehele keten van pensioenuitvoering. FITZ Pensioen & Leven biedt jou uitdagende opdrachten waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen op het snijvlak van Pensioen & IT. Ook bieden we jou alle vrijheid en ruimte om je werk op de beste manier uit te kunnen voeren. Onze missie is om continu waarde te blijven toevoegen. Ook voor jou! 

Nieuwsgierig naar wat we je kunnen bieden? Check onze vacatures via de link hieronder! 

Alle vacatures

 

Wie is FITZ Pensioen & Leven?

In Nederland hebben we een ongelooflijk goed pensioenstelsel. Toch geloven wij dat het altijd beter kan! Wij dragen bij aan een meer efficiënte en effectieve uitvoering met lagere kosten per deelnemer. Hoe we dit doen? Door de inzet van onze ervaren consultants die opereren op het snijvlak van business en IT.  

Blijvend waarde toevoegen zien wij in de meest brede zin van het woord.  Ook voor de jongere generatie voegt FITZ Pensioen & Leven waarde toe. Wij leiden young professionals op tot onze consultants van de toekomst.  

FITZ Pensioen & Leven combineert praktische kennis van de pensioenuitvoering met conceptueel en vernieuwend denken. Deze manier van werken zorgt ervoor dat onze oplossingen naadloos aansluiten op de praktijk, en concrete verbeteringen en kostenbesparingen oplevert die de pensioenuitvoering toekomstbestendig maken. Onze aanpak is hands-on, met echte aandacht voor de mensen en passie voor het vak. 

 

''Onze missie is blijvend waarde toevoegen: blijvend voor de maatschappij, voor de sector, voor onze klanten en onze medewerkers!''  Caroline van Galen - Business unit director

Je toekomst maak je nu!

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal, ongeacht het niveau (junior/medior/senior) waarop je instroomt! Wij zorgen voor uitdagende opdrachten, waar jij het verschil kan maken. Je spreekt de taal van de pensioen-business, en met jouw kennis en ervaring bouw jij mee aan een nóg beter pensioenstelsel! 

Binnen FITZ Pensioen & Leven leiden wij professionals op tot de veranderaars van de toekomst, want wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd. Hiervoor bieden wij verschillende trainingen, cursussen en opleidingen aan. We ondersteunen kennisdeling op verschillende manieren, o.a. tussen senioren en junioren/trainees. 

Als consultant bij FITZ heb je ook toegang tot de FITZ Campus: een kennisbank met honderden trainingen die jou helpen om de beste versie van je zakelijke zelf te worden. Denk aan e-learnings en seminars die aansluiten bij je interesses en relevant zijn voor je opleiding of het werkveld waarin je aan de slag gaat. Op deze manier kan jij je nog sneller ontwikkelen; iets wat bij FITZ hoog in het vaandel staat! 

Bij FITZ streven we samen naar een wereld waarin mensen, systemen en processen optimaal samenwerken. Een wereld die wij bij FITZ ‘Zero Admin’ noemen. Dat is onze missie. Zero Admin is de situatie waarin administratie volledig plaatsvindt in systemen en minimale menselijke interactie in het proces nodig is. Repeterend, muterend en handmatig werk verdwijnt of wordt niet langer door mensen gedaan. Besluitvorming is onderbouwd en gebaseerd op data. Met het uiteindelijke doel om onze menselijke talenten zinvoller te gebruiken. 

Opdrachtgevers

De specialisten van FITZ Pensioen & Leven ondersteunen en adviseren pensioenfondsen, uitvoeringsorganisaties, PPI's en verzekeraars. Dat doen we vanuit de overtuiging dat de pensioenuitvoering altijd beter kan. Van strategisch en gericht advies over de pensioenuitvoering tot het inrichten en optimaliseren van processen en systemen: FITZ Pensioen & Leven maakt impact.  

Login