Werken bij FITZ Sociaal Domein

Als professional binnen FITZ Sociaal Domein maak je impact op de sociale zekerheid. Je hebt oog voor zowel mens, proces als systeem en ondersteunt en adviseert verschillende opdrachtgevers met de uitvoering van de wet- en regelgeving binnen het domein. Samenwerking is de sleutel tot succes, daarom geloven wij in de kracht van teamwork. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al een flink trackrecord hebt, bij ons draait alles om jouw persoonlijke ontwikkeling.   

Ontdek het traineeship
Alle vacatures
Zzp-netwerk

Jij staat centraal

Bij ons sta jij centraal. Wij willen dat je groeit, niet alleen voor jezelf, maar ook zodat je waardevolle bijdragen kunt leveren aan onze opdrachtgevers en de maatschappij als geheel. Of je nu op zoek bent naar professionele ontwikkeling, wilt werken aan andere competenties of gewoon zoekt naar een leuke werkomgeving. Wij bieden je de kansen en de ruimte die je nodig hebt om te ontwikkelen binnen jouw persoonlijke loopbaan pad. Je wordt hierin begeleid door een van onze Professional Development Managers met kennis en ervaring binnen het Sociaal Domein. We bieden passende ontwikkeltrajecten aan, organiseren kennissessies en zorgen voor gave opdrachten waar jij echt impact kan maken. We vinden het niet alleen belangrijk dat je groeit, we willen ook dat je bij ons echt jezelf kan zijn en plezier hebt in je werk. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten en evenementen, zodat je je echt onderdeel voelt van onze organisatie.  

''Ik zet mij graag in om de administratieve lasten te verlagen en zo mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij." - Zoë, Consultant Sociaal Domein

''Het was voor mij belangrijk om werkervaring binnen de overheid op te doen. FITZ is niet bang om jonge, energieke en nog onervaren mensen de kans te geven.'' - Sema, Trainee Sociaal Domein

Het DNA van FITZ

Als gedreven, frisse en ondernemende organisatie dragen wij actief bij aan veranderingen en innovaties binnen het Sociaal Domein. Wij helpen organisaties met tijdelijke ondersteuning, het verbeteren van hun samenwerking, het optimaliseren van processen en systemen en het vergroten van bestaanszekerheid voor burgers. Dit doen we door onze medewerkers allround op te leiden, persoonlijk te begeleiden en niet te selecteren op basis van cv maar op HBO+ werk- en denkniveau. Onze aanpak zorgt ervoor dat onze medewerkers in elke opdracht iets nieuws leren en dat organisaties structureel verder geholpen worden. Bij FITZ Sociaal Domein hechten we veel waarde aan reflectie en persoonlijke ontwikkeling en streven we naar kwaliteit en maatschappelijke impact. We werken vanuit vertrouwen en zijn een leuke en betrouwbare werkgever. Bij ons krijg je de kans om actief te zijn in de Sociale Zekerheid en ondertussen onderdeel te zijn van een frisse, ondernemende en groeiende organisatie. Samen zetten we ons in voor een betere toekomst in het sociaal domein. 

Ons verhaal

Begin 2021 zijn we met FITZ Sociaal Domein begonnen. Een organisatie met 22 jaar ervaring en ruim 800 collega’s. Ons startpunt was het Traineeship Administratie Sociaal Domein en van hieruit zijn we gaan bouwen aan ons team en de dienstverlening. Inmiddels zijn we met meer dan 100 collega’s binnen het Sociaal Domein werkzaam bij 70 verschillende opdrachtgevers. Gedurende deze periode zijn onze collega’s enorm gegroeid in hun skills en zijn er ervaren consultants bij ons gestart. Als organisatie combineren wij detachering en consultancy specifiek gericht op het Sociaal Domein. Zo helpen we nu organisaties met de inzet van consulenten, backofficespecialisten, en functioneel beheerders. Daarnaast bieden we adviesdiensten, leiden we projecten en helpen we bij organisatieontwikkeling en de outsourcing van administraties. Daarnaast werken we nauw samen met collega’s uit FITZop het vlak van Data, BI, RPA, Finance en de zorgadministratie.

App Jorine 
Alle vacatures

Trainees & Consultants

Is het Traineeship Administratie Sociaal Domein iets voor jou?

Lees meer

Word ook Consultant Sociaal Domein

Lees meer

Alle vacatures

Voor een actueel overzicht van onze openstaande vacatures op het gebied van het Sociaal Domein, Sales, HR en Recruitment.

Naar vacatures

Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

Login