Wij zijn FITZ Je toekomst maak je nu

Jij staat aan het roer van je eigen carrière en wij zijn er om jouw ontwikkeling te faciliteren. Doorgroeimogelijkheden genoeg bij FITZ. Samen met HR en Sales kijk je naar een passende opdracht die in lijn ligt met jouw ambities.  

Bekijk vacatures

Je toekomst maak je nu! Jawel. Sterke merken, daar werken sterke mensen. Werken in de detachering spreekt je aan, je wil jezelf blijven ontwikkelen binnen jouw vakgebied en je wil bijdragen aan een stip op de horizon. Voor ons is die stip 'Zero Admin'. Met twintig jaar ervaring, ontwikkeling in ons DNA en een specifieke marktbenadering met labels staan we sterk. En dat doen we samen met onze professionals, want alleen samen zijn we succesvol.

‘’Bij FITZ heb je regie over je eigen loopbaan. Zoals CEO Jochem zegt: ‘wij geven je de ingrediënten en jij stelt je eigen mix samen!’’ - Sander van Doorn, HR Process & Payroll Consultant.

Breed opleidingsaanbod

Werken en Leren begon twintig jaar geleden bij de Quoratio Groep met het opleiden van gemotiveerde young professionals tot salarisadministrateur. Het doel: mensen een kans bieden zich te ontwikkelen in een werken- & leren-traject en zorgen dat ze echt toegevoegde waarde hebben voor de opdrachtgever. De afgelopen jaren kwamen daar naast HR Process & Payroll ook Healthcare, Finance & Control, het Sociaal Domein & Pensioenen bij.  

Je kiest een functie niet voor het leven, zo weten ook wij. We veranderen mee met onze omgeving en hebben voor trainees en consultants een keuze uit meer dan 80 opleidingen. Wij kiezen voor een modulaire opbouw. Je leert namelijk pas echt wanneer het echt zinvol is en wanneer je er direct mee aan de slag gaat in de praktijk. Onze zelf samengestelde en ontwikkelde opleidingsaanbod biedt allerlei opleidingen die je op een zelfgekozen moment, passend bij jouw agenda en behoefte, kunt volgen.  

''Ons werk verandert, de digitalisering en automatisering hebben daar de afgelopen jaren al voor gezorgd. Als onderdeel van mijn persoonlijke groei wil ik graag groeien richting control en ik merk binnen mijn huidige opdracht dat er meteen al meer vraagt van mijn soft skills.’’ - Kas Bloemberg, Consultant Finance & Control.

De gouden combinatie tussen vakkennis, systeemkennis en soft skills

Ons opleidingsprogramma passen we continu aan. Altijd in het achterhoofd dat het aanbod aansluit op de huidige vraag van de markt en ontwikkeling van jouw skills als trainee of consultant. We vinden het belangrijk dat onze professionals goed voorbereid zijn. Nu en straks binnen een wereld van Zero Admin. Je vindt in ons opleidingsaanbod dan ook de combinatie tussen kennis, kunde en gedrag. Voordat een opdrachtgever de vraag aan ons stelt, hebben wij de eerste stap al gezet richting de oplossing en jij loopt al vooruit binnen je eigen vakgebied. Onze medewerkers weten wat ze willen, zijn ambitieus en gedreven, dus daar passen wij ook ons aanbod op aan. Transparant, op maat en met meetbaar leerresultaat.  

‘’ Binnen ieder team werd de vraag gesteld wie de presentatie over de uitrol van het nieuwe factureringssysteem ging geven. Ik zeg dan: gewoon doen! Laat jezelf zien, toon een beetje lef!’’ - Erik van Riet, Healthcare Consultant.

Wij investeren als FITZ  in jouw ontwikkeling. Ons ruime opleidingsbudget geeft jouw de ruimte om vanuit eigen behoefte, uiteraard met de juiste begeleiding, keuzes te maken richting jouw ambitie. Je krijgt ieder jaar opleidingscredits om naar keuze uit te geven. Up-to-date vakkennisbeheersing is een hygienevoorwaarde voor ons. Natuurlijk sta jij met de voeten in de klei en weten wij waar we het over hebben. Wat we met die kennis doen maakt ons onderscheidend.  

Zet een medewerker van FITZ in een bestaand team en je pikt ons er zo uit! Niet omdat wij meer “verstand’' van zaken hebben, maar omdat wij vanuit ons gedrag verschil maken. Ons uitgangspunt is dat we continu veranderen en leren. Zowel tijdens een training als in de praktijk bij de klant. Dit doen we volgens een hybride leren model.

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!
Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

Login