Impact maken bij FITZ.

FITZ draait om mensen. Mensen met passie voor de inhoud, met de bevlogenheid om dingen beter te maken. Om impact te maken. Bij klanten, maar ook in hun eigen loopbaan en hun eigen ontwikkeling.

Kernwaarden Quoratio Groep

Onze kernwaarden

Er breken boeiende tijden aan. Als gevolg van het pensioenakkoord gaat het pensioenstelsel ingrijpend veranderen.

Meer transparantie en meer individuele keuzemogelijkheid zijn de kernwoorden. Hiervoor moeten in de komende jaren een enorme hoeve

Samen Ontwikkelen en Innoveren

De wereld om ons heen verandert snel. Deze kernwaarde daagt ons uit om die veranderende wereld te omarmen. Nieuwe technologieën. Nieuwe systemen. Je moet jezelf dus continu blijven ontwikkelen. Dat kan je niet alleen, daar heb je collega’s voor nodig. Zo word je niet alleen zelf beter, maar dan worden je collega's ook beter van jou. We doen het samen!

 

Eigen Kansen Creëren

Deze kernwaarde stimuleert mensen om buiten hun opdracht te kijken en buiten datgene waar ze primair voor opgelijnd staan. We bieden ruimte voor ondernemerschap en dagen je uit om kansen te zien en te benutten. FITZ vindt het belangrijk om mensen echt te laten ontwikkelen en buiten zichzelf te laten uitstijgen.

Echte Aandacht

Elkaar zienen erkenning geven die echt wordt gevoeld. Dát is Echte Aandacht volgens FITZ. En wat ons betreft begint daar alles mee. Echte aandacht gaat ook over je gemotiveerd en betrokken voelen. Dus stimuleren we onderlinge verbinding en geven we elkaar eerlijke feedback.

Kunde met Karakter

Iedereen die bij ons werkt heeft bepaalde specialistische kennis van een vakgebied of van een branche. Maar de combinatie van die vakkennis, met karakter – de energie brengen, de wil om impact te maken, om nog net even die extra mile (voor de klant) te gaan –  die combinatie van kunde en karakter is uniek voor de mensen van FITZ.

Blogs

Lees onze actuele ervaringen van consultants & trainees.

Bekijk meer

Vacatures

Jij kiest jouw vacature. Mogelijkheden genoeg!

Bekijk meer

Consultancy

Werken als Consultant. Het is een vak apart. Een mooi vak.

Bekijk meer

Trainee

Starten met een traineeship? Bekijk jouw mogelijkheden.

Bekijk meer

Login