Healthcare

FAQ's Healthcare Consultants

Wij krijgen zo nu en dan nog wel eens vragen van onze kandidaten. Vragen die we begrijpen en daar graag antwoord op geven. Lees je mee met onze FAQ's van onze toekomstige Healthcare Consultants? Wie weet tot snel!

  • Kan ik als Consultant in dienst treden zonder relevante werkervaring?  

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Onze Consultants stromen in met al een aantal jaren relevante werkervaring. Zij kunnen hierdoor namelijk direct bij een opdrachtgever aan de slag. Ben je net klaar met studeren en wil je beginnen als Consultant, dan is een van onze Traineeships wellicht een optie voor je. Heb je al een kijkje genomen bij het Traineeship Zorgadministratie of het Traineeship Consultancy in de Zorg

  • Kan ik ook Consultant worden met een MBO diploma? 

Wij vragen van onze Consultants in ieder geval een afgeronde relevante HBO opleiding waardoor je ook direct beschikt over HBO/ WO werk- en denkniveau. Je werkt met complexe administratieve processen waar je in staat bent mens, systeem, proces en data aan elkaar te koppelen. 

  • Kan ik als Consultant alleen op fulltime basis aan de slag? 

Het liefst ben jij fulltime beschikbaar, maar 32 uur per week is ook bespreekbaar. Moet je kijken welke impact jij kunt maken op het gebied van Zero Admin in de zorg! 

  • Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit? 

Nadat je je sollicitatie hebt ingediend zal er binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen worden vanuit onze afdeling Recruitment. Zij zullen een eerste telefonische kennismaking met je inplannen om te oriënteren wat we eventueel voor elkaar zouden kunnen betekenen. Na wederzijdse interesse zal er een 1ste kennismaking ingepland worden met onder andere de Recruiter en een Accountmanager vanuit de Sales afdeling. Voordat dit gesprek plaatsvindt, wordt er een capaciteitentest naar je worden verzonden, welke je voor aanvang van het 1ste gesprek dient af te ronden. Mochten we na het 1ste gesprek gezamenlijk tot de conclusie komen dat er meer in zit, dan volgt er een 2e, tevens, laatste gesprek. Hier zal onder andere een collega vanuit de HR afdeling bij aanwezig zijn. Voor aanvang van het 2e gesprek zal er een Persoonlijkheidsvragenlijst naar je worden verzonden, welke besproken zal worden in het 2e gesprek. Zijn we na het laatste gesprek nog steeds enthousiast zal je een arbeidsovereenkomst aanbod ontvangen, waarna je in dienst zal treden, bij gezamenlijk akkoord. Uiteraard is er gedurende het hele proces de mogelijkheid om met andere Healthcare Consultants te sparren over jouw doorgroeimogelijkheden en mogelijke opdrachten. 

  • Bij welke opdrachtgevers kom ik terecht? 

Dat zie je op de pagina waar je of net vandaan komt of je komt er via hier direct op uit! 

  • Krijg ik alleen betaald als ik op een opdracht zit of heb ik een vast doorlopend salaris? 

Bij Zorgon, onderdeel de Quoratio Groep, heb jij een vast maandsalaris vanaf het moment dat je in dienst treedt. Dit is niet afhankelijk van of je op een opdracht zit of niet. Wij gaan een lange termijn relatie met elkaar aan. In goede en minder goede tijden. 

  • Krijg ik een lease auto als ik bij de Quoratio Groep in dienst treedt? 

Ja, al onze Consultants hebben recht op een lease auto, wat onderdeel is van het arbeidsvoorwaarden pakket. Wat je nog meer krijgt? Bekijk snel onze vacatures.

  • Bouw ik pensioen op als Consultant?

Ja. Je neemt deel aan het StiPP pensioen conform de hierin gestelde wet-en regelgeving. 

  • Hoeveel vakantiedagen heb je als Consultant?  

Je hebt jaarlijks recht op vijfentwintig vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek van veertig uur. Als je beloofd daarna wel weer terug te komen =) 

  • Wat is de maximale reistijd? 

Gemiddeld 1,5 uur. We kijken natuurlijk wel naar de postcode (woon- en werkverkeer) zodat jij niet uren in de auto zit op een dag. Tegenwoordig werken we op locatie, maar ook thuis. Dit is dus ook steeds minder een 'probleem' voor opdrachtgevers. 

Heb je na het lezen van de antwoorden op deze FAQ's toch nog vragen? Neem dan contact op met Francis of Siem

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

Login