Nieuws

Doorgroeien bij de Quoratio Groep  - Recruitment, HR en Sales

We zijn actief binnen verschillende domeinen (HR Process & Payroll, Healthcare, Finance & Control en Sociaal Domein & Uitkeringen) maar daarnaast zijn er op het hoofdkantoor ook verschillende afdelingen aan het werk en zijn er doorgroeimogelijkheden genoeg binnen bijvoorbeeld recruitment, HR en sales. Samen met onze 550 medewerkers zorgen we ervoor dat wij de administratieve wereld elke dag een beetje beter maken. Jennifer, Ruben, Jan Dirk en Dirk Jan stellen zich aan je voor en nemen je mee.

Onboarding en eerste maanden bij recruitment 

Collega Jan Dirk groeide door van recruitment naar sales. We vroegen hem wat hem het meest aanspreekt aan werken binnen onze groep. Zijn antwoord: ’Gezien mijn achtergrond in de recruitmentbranche wilde ik me graag verder ontwikkelen als Recruiter. Via mijn netwerk kwam ik met Irmy in contact en ging het Quoratio-balletje rollen. Het voelde voor mij gelijk als een stap vooruit. Quoratio presenteerde zich als een professionele, zakelijke en bovenal warme organisatie. De open cultuur zorgde ervoor dat ik al snel door had: hier moet ik bij zijn. Want ja, ‘bij zijn is meemaken’.  

Jan Dirk: Het ‘commerciële’ stuk trok mij al snel nog meer aan en ik kreeg de kans om een kijkje te nemen binnen de afdeling sales. Na een goede twee weken in een dubbelrol gewerkt te hebben wist ik dat de rol van Accountmanager mij nog meer interesseerde. Mijn voorbeeld bewijst maar weer dat intern groeien binnen handbereik ligt, ook als dat betekent dat je nu een andere rol hebt’.  

We vroegen Dirk Jan, intern beter bekend als ‘DJ’, over zijn tijd bij ons tot nu toe. ‘’Van halverwege september tot eind januari heb ik stage mogen lopen bij Quoratio dankzij de vitaliteitschallenge die Quoratio had georganiseerd voor de eerstejaars Human Resource Management studenten van de Hogeschool Utrecht in 2019. Tijdens het afsluitende event van deze challenge waren alle studenten op het kantoor in Bunnik te vinden om daar hun ideeën te presenteren. De sfeer die tijdens de presentaties en de borrel achteraf op het kantoor hing was gemoedelijk, gezellig en vooral heel open, wat maakte dat ik ontzettend enthousiast werd over Quo en er zeker van was dat ik hier veel zou leren over mijn toekomstige vakgebied’'. Na zijn stage en zijn bijdrage aan het ‘Alumni project’ misten we Dirk Jan en hij ons gelukkig ook.     

‘’Ondanks dat ik het grootste deel van mijn stage vanuit mijn mooie studentenkamer heb gevolgd, heb ik een ontzettend leuke en leerzame stage gehad bij de Quoratio Groep. Het mooiste van dit alles? Quoratio was nog niet klaar met mij! Sinds eind februari werk ik namelijk naast mijn studie mee als Recruiter binnen het Sociaal Domein samen met collega Ruben.  

Doorgroeien bij de Quoratio Groep 

Jennifer, Corporate Recruiter, startte een jaar geleden bij ons met haar stage en daarna ook haar nieuwe job. Toen ze vertelde dat ze ging afstuderen in Curaçao vonden we dat mega tof voor haar, maar ook wel jammer dat we haar een paar maanden moesten missen... Als ze straks terug is dan komt ze het Finance & Control team versterken en gaat ze zich focussen op Campus Recruitment. Ze volgde de opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement aan de Hogeschool Utrecht te Amersfoort en kwam via een vriendin van Laura (ook een collega die startte bij recruitment en doorgroeide naar de functie van Talent Development Manager) in contact met ons. 

Waar we spreekwoordelijk vaak de vergelijking maken met een wereldreis en je rugzak vullen, heeft Jennifer dat ook echt gedaan. Zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Waarom werken bij Verhoeve, onderdeel van de Quoratio Groep, zo leuk is? ‘’Omdat ik in een enorm hecht team zit met informele sfeer, je vrijheid krijgt en tegelijkertijd ook verantwoordelijkheid. Ook is er aandacht voor ieder individu en ik denk dat dat heel belangrijk is’’.  

Zo zijn we blij met de aanwinst van deze vier nieuwe collega’s! Zowel op recruitment, HR en sales vlak hebben we versterking gekregen.  

Ben je nieuwsgierig naar jouw doorgroeimogelijkheden als trainee of consultant? Je vindt ze binnen onze domeinen.  

Bij zijn is meemaken!  

Jan Dirk zei het al, maar ook Ruben beaamt. Bij zijn is meemaken! Ruben: ‘’Vanaf dag één kreeg ik alle vertrouwen om zelf aan de slag te gaan. Ik wilde maar wat graag laten zien dat ik dit kon, en heb die kans dus met twee handen aangegrepen. Ik leerde alles over contact met kandidaten, over de inhoud van onze traineeships, het afnemen van capaciteitentesten en ik mocht al snel een nieuw project onder mijn hoede nemen samen met Malique van afdeling marketing. Het betrof die toffe chatbot die je nu kunt gebruiken op onze werken bij site!’’ 

‘’Uiteindelijk heb ik zelf de bot helemaal ingericht. Hoe gaaf is het dat je tijdens je stage zo’n verantwoordelijkheid krijgt. Inmiddels staat de bot al een jaar online en heeft die al meer dan 1700 gesprekken gevoerd. Stel je voor dat dat allemaal telefoontjes waren… Project geslaagd! In Juli 2020 heb ik een contract gekregen bij de, inmiddels Quoratio Groep, en ben ik nog steeds even enthousiast als in oktober 2019 aan het werk. Nu voor het nieuwe domein, Sociaal Domein en Uitkeringen. Waar je een Traineeship kan starten om de in overheid te gaan werken. Speciaal gericht op gemeenten en uitkeringen. Wat is het fijn om voor een bedrijf te werken, dat mij heeft gefaciliteerd in groei en kansen. Op naar de volgende 1,5 jaar!’’, vertelt Ruben.  

Het is jullie gegund! Ook nieuwsgierig naar functies op ons hoofdkantoor

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

Login